Welkom

Welkom bij de introductiepagina voor mijn hernieuwde website. Omdat de site al meer dan 5 jaar oud is en zowel mijn kennis van libellen als mijn kennis van websites in de tussentijd aardig gegroeid is, en ik daarnaast een behoorlijke fotocollectie heb opgebouwd was het tijd om het roer totaal om te gooien en opnieuw vanaf klad te beginnen.

De basis blijft liggen op de soorten-pagina's die geintegreerd zijn met een interaktieve tabel. Over hoe de rest er uit gaat zien komen de ideeen langzaam maar zeker, maar wil ik nog niets over zeggen - te vroeg nog.

Waarom Goyatlah?

Goyatlah was de laatste van de 'Native Americans' (Noord-Amerikaanse Indianen) die de amerikanen heeft bestreden, en is beter bekend onder de naam Geronimo. Met een groep van 20 krijgers heeft hij 10.000 soldaten en burger-vrijwilligers het leven erg zuur gemaakt. Uiteindelijk heeft hij zich overgegeven omdat de vrouwen heimwee naar hun familie kregen.

Voor mij is er niet zoveel verschil tussen het beschermen van inheemse volkeren en het beschermen van hun leefgebied. Zo is voor mij het fotograferen van libellen, de studie er van en de bescherming van hun leefgebied als de drie poten van een statief: als er een poot niet is uitgeklapt valt het hele statief om.

Ik heb deze nick al jaren op fora etc. gebruikt, en omdat ik geen specifieke onderwerpsnaam (als bv. www.libellen.groningen.nl) wou, was voor mij www.goyatlah.nl een logische keuze..

Reakties:

Alle ter zake reakties zijn welkom, zoals opmerkingen over vorm en inhoud van de site, onjuistheden of onvolledigheden, etc. Ook determinatievragen zullen worden beantwoord.

Legal issues:

Alles wat op deze site staat is, is aan copyright onderhevig (©Goyatlah, tenzij anders aangegeven). Direct-linking naar foto's is niet toegestaan, wel naar pagina's.

Ik ben niet verantwoordelijk voor de inhoud van sites waarnaar vanaf deze site verwezen wordt, omdat ik daar immers noch invloed op heb, noch voorkennis van evt. veranderingen daar op heb.

Met vriendelijke groet,
Goyatlah